Auto interieur reinigen

Wiki Article

Jouw vierwieler staat maar dof op de oprit? Wij boenen je auto net zo lang tot ie er weer als nieuw uit ziet. Hagel doet je renault geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Wij zorgen er voor dat de schitterende glans die je Lada ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. Voor het mooiste uitkomst zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Onze mensen zijn altijd voldaan op het eindresultaat, en dat mag ook wel, want ze maken gebruik van de betere autowax en stoppen hun ziel en zaligheid. Wil je wat foto's zien van auto's voor en na het poetsen? Deze kan je vinden op onze webpagina. In niet al te lange tijd staat er dan weer een geweldig fonkelende bolide voor je garage waar je graag naar kijkt.

Je kent het ondertussen wel, dan ben je een stukje aan het touren en zonder enige waarschuwing heb je allemaal krassen erbij door opspattend grind. Spijtig, er valt treurig genoeg niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist zo voorzichtig. Om je vierwieler dan weer compleet zonder aanslag te verkrijgen kan je deze aan ons toevertrouwen om te laten polijsten. Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. Tevens is de kleur nogmaals tot leven gekomen.

Is het niet prachtig al die glanzende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder een lantarenpaal? Je kan je gezicht er in terug zien zo glad is de lak. Met onze glascoating dienst gaat ook jouw voertuig er net zo uit zien, zal dat niet helemaal het einde zijn? Glascoating is een transparante laag die over de lak is vastgemaakt, dit geeft minimaal twee jaar extra bescherming aan je heilige koe. Belangrijk is dat de heilige koe eerst tot in de puntjes gepolijst moet zijn wilt de glas-coating werken. Na deze behandeling hebben waterdruppels en vuil geen greep meer op je laklaag, je auto blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Bovendien de binnenzijde van je Mercedes kunnen we volledig reinigen zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Niks van het interieur zien wij over het hoofd, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Waarom je je binnenkant wilt laten opknappen? Na verloop van tijd is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je opa een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer te zien is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Mercedes net bij de auto dealer had opgehaald? We gaan niet met een aangename geur domineren, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer prettig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je heilige koe van binnen en buiten schoon. Het ‘basis detailing’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij precies wat er gedaan moet worden. Het is allemaal mogelijk bij meer informatie ons, elke auto of bestelwagen die bij ons komen voor een behandeling reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt adviseren bij onder andere je vriend. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Ben je wel klaar met je Nissan vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Laat je Duitse voertuig door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je fiat geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een wasbeurt te geven. Na lange tijd buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk vanzelfsprekend, maar geen zorgen, wij brengen die verrukkelijke glans naar de oppervlakte. De bovenste laag wordt weer in ere hersteld voor het fraaiste uitslag. Ons personeel is altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat mag ook zeker, want ze maken gebruik van de beste producten en geven de grootste zorg aan je auto. Wil je een paar foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze bedrijfswebsite.
Binnen de kortste keren komen bekende naar je toe om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in je Kia stapt kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je autosleutel en een witte streep laat zich in je lak zien. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die krasjes maken de kleur ook wazig, het is wel eens mooier geweest. Om weer in een blinkende bolide te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar zijn andere middelen voor nodig. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je Mazda weer de helderheid die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet een fraai gezicht al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je een blokje aan het lopen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mij voor de deur stond? Met onze glas-coating service gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Nano-coating is een heldere laag die over de laklaag is vastgehecht, dit geeft een jaren lange extra bescherming aan je voertuig. Alvorens de glascoating op de auto kan worden gepoetst behoort de auto eerst zorgvuldig gepoetst te zijn wilt de gel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone bolide naar je werk kan.

Bovendien de binnenzijde van je bolide kunnen we geheel reinigen zodat je weer met een lekker gevoel de auto in stapt. Lederen zetels verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo netjes of als het net uit de fabriek komt. Waarom je je binnenkant wilt laten opknappen? Na een jaar is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als in het begin. Als je je vader een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Een herinnering is vast en zeker de geur toen je je Ford net nieuw had gekocht? Alle nieuwe geurtjes die het auto interieur rijk is vernietigen we zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bolide compleet van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Bovendien is het best verstandig om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bestelwagens die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw Toyota fris hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons onder andere bij je opa wilt adviseren. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Graag tot ziens.

Report this wiki page